Ik wil een nieuwe zomergeur. Adviseer je mij?

Instagram

has returned invalid data.
Sun parfum

Op het gebied van parfum ben ik ongelooflijk merkentrouw. Ik gebruik al jarenlang twee dezelfde geuren, één voor de lente/zomer en één voor de herfst/winter. Zodra het lente wordt en het zonnetje veel schijnt gebruik ik mijn all time favourite parfum; Sun van Jil Sander. Deze heerlijke zomergeur maakt voor mij een zonnige dag helemaal compleet. De geur is fris, bloemig en niet te aanwezig. Bijkomend voordeel is dat hij goed te betalen is. Ik ben dan ook zeker niet zuinig en sleep de fles altijd met mij mee. Hij gaat zelfs mee het strand op.

Eén van de redenen dat ik zo merkentrouw ben is dat mijn reuk vrij slecht is. Van mijn twee favoriete geuren weet ik dat ze lekker ruiken en goed passen op mijn huid.
Maar zodra ik de Douglas of de beauty afdeling van de Bijenkorf betreed zou je toch denken dat er wel meer lekkere parfums zijn ;-). Alleen tussen al die geuren en prachtige flessen ben ik vrij snel de weg kwijt.

Dus hierbij mijn vraag….Heb jij een favoriete zomergeur? Welke zou je mij aanraden?
Laat je het mij hieronder weten?

Trackback from your site.

You might also like

Comments

 • Sija

  Written on 16 maart 2017

  Mijn favoriete geuren zijn van The Body Shop! Deze geuren zijn ontzettend lekker, fris en origineel. Zelf draag ik graag Moringa, een lichte geur maar ik kan ook Green Tea aanraden en Italian Summer Fig. Ze hebben nog veel meer lekkere zomergeuren dus ik zou daar zeker even gaan kijken! 🙂 Liefs, Sija

 • Leonie van Mil

  Written on 16 maart 2017

  Sun is ook één van mijn favorieten. Verder ben ik dol op Gucci Rush en Gucci Rush 2. De nummer 2 is echt mijn favoriet

 • Maaike

  Written on 16 maart 2017

  Hoi Leonie! Bedankt voor de tip! Ik ga ze zeker uitproberen! Liefs Maaike

 • Maaike

  Written on 16 maart 2017

  Hoi Sija! Ik heb nog nooit bij The Body Shop naar de geuren gekeken dus dat ga ik zeker doen! Bedankt voor de tip! Liefs Maaike

 • Anouk

  Written on 16 maart 2017

  Rem van remminisance is al jaren mijn absolute zomer geur. Het ruikt naar witte stranden en zee. Ik krijg altijd complimenten over deze geur.

 • Maaike

  Written on 16 maart 2017

  Hoi Anouk, ik heb op de website van Douglas gekeken en ik ben heel benieuwd! De fles ziet er al zeker zomers uit en de beschrijving klinkt goed. Bedankt voor de tip! Liefs Maaike

 • jonna@burgertrutjes

  Written on 17 maart 2017

  Jill Sander komt nu met een Nieuwe sun lijn in de zomer! De geurtjes van Marc Jacobs zijn ook erg lekker in de zomer.

 • Maaike

  Written on 18 maart 2017

  Hoi Jonna, ben benieuwd naar die nieuwe Sun-geur! Die van Marc Jacobs ga ik ook zeker uitproberen! Bedankt voor de tip! Liefs Maaike

Leave a Reply