Wat mag er niet in jouw basiscollectie ontbreken? Feraggio pumps!

Instagram Slider

  •  A cupcake is happiness with icing on top
  • Wat ik na deze trip naar New York denk? Wanneer
  • Al vanaf dat ik klein ben eet ik meerdere keren
  • Ik wilde eigenlijk hardlopen in Central Park maar gewoon lopen
  • feraggio
  • Post Image

Eigenlijk zou elke pumpdragende vrouw een mooi en tijdloos paar in haar kast moeten hebben staan. Een paar dat bij vrijwel elke gelegenheid past en door de goede kwaliteit van de schoen altijd mooi blijft. Zo’n paar mag best wat kosten want je doet ze namelijk nooit meer weg. Ik heb de pumps van Feraggio in mijn kast staan. De pumps hebben het perfecte model en zijn daardoor tijdloos. Zodra je de pump aan je voet hebt voel je gewoon dat hij van zeer goede kwaliteit is. Mede door het zachte voetbed zitten en lopen ze heerlijk. Tuurlijk loop ik er geen marathon op maar je voelt wel een groot verschil met de goedkopere pumps die ik in mijn kast heb staan. Je loopt zachter, dus comfortabeler en je kunt veel beter je evenwicht bewaren. De pumps van Feraggio zijn in maar liefst 22! kleuren te krijgen. Daarnaast kun je ook kiezen tussen twee verschillende hakhoogtes, 7,5 en 10 cm.

Ik ben dol op hoge hakken. Ze geven elke outfit een upgrade en vrijwel ieder lichaam komt beter tot zijn recht omdat je door de hakken met een rechte rug gaat lopen. Althans…dat is de bedoeling ;-)De tijd dat je alleen pumps droeg op een feestje of naar kantoor onder een mantelpakje is echt voorbij. Pumps kunnen altijd! Sterker nog, hakken in combinatie met een goede jeans is helemaal van nu.Vind je het lastig om op hakken te lopen, klik op de volgende link How to walk on heels like a lady? voor wat tips.

www.feraggio.com

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply