Vegan Junkfood Bar

Instagram

has returned invalid data.
Vegan Junkfood bar

Veganistisch ben ik niet en dol op junkfood ook niet perse, maar toch wel heel erg nieuwsgierig naar vegan junkfood. Want is een vegan hamburger dan serieus lekker? Een vette hap van totaal plantaardige producten?

Stiekem dacht ik dat vegan junkfood een gezonde variant zou zijn van de junkfood die we kennen van de Mac of Burger King. Maar qua calorieën zal dat misschien wel tegenvallen want ook deze junkfood wordt net zo goed gebakken en/of gefrituurd en ook een royale hoeveelheid aan saus ontbreekt niet. Junkfood blijft toch junkfood.

Waar kun je vegan junkfood beter testen dan in de Vegan Junkfoodbar? Zij zitten al een tijdje in Amsterdam en ze hebben inmiddels meerdere vestigingen. De Vegan Junkfoodbar heeft een menukaart die vol staat met de lekkerste gerechten en snacks. Burgers, bitterballen, kapsalon, allerlei soorten frietjes, onion rings, hotdogs, teveel om op te noemen. Dus het duurt wel even voordat je klaar bent om te bestellen omdat je waarschijnlijk niet kan kiezen. Bij ons kwam na lang twijfelen een burger en shawarma op tafel. Behalve dat het gerecht lekker fotogeniek op je bord ligt ( best knap voor een shawarma gerecht dat vind ik dan weer leuk) was het echt heerlijk! Voor mij was het wel een beetje veel, maar errug lekker. En dan zit je ook nog geweldig in deze bar. Lekker hip interieur met veel roze, graffiti en een hiphop muziekje op de achtergrond.

Conclusie: Hier moet ik vaker komen….

 

Vegan Junkfood Bar

You might also like

Leave a Reply