Slim shoppen doe je zo!

Instagram

did not return a 200.
slim shoppen

Ik ben dol op shoppen. Ik heb eigenlijk altijd wel iets op mijn verlanglijstje staan. En waar veel vrouwen een schoenverslaving hebben, heb ik dat met jassen. Mijn aandacht wordt in een kledingwinkel altijd naar de jassen getrokken. Ik heb dan ook aardig wat jassen in mijn collectie die ik allemaal graag draag.  Maar ik ben er ook altijd goed in geweest om veel miskopen te doen. Jaren geleden hing mijn kast er altijd vol mee. Daar ben ik gelukkig wel in veranderd. Ik denk nu heel bewust na over mijn aankopen en ik let goed op kwaliteit. Met name voor mijn basics vind ik dat belangrijk. Daardoor ben ik ook op een andere manier gaan shoppen.

Shoppen in de sale? Lees hier mijn tips!

Als je mij tegenkomt in een winkel is de kans groot dat ik dan verschillende kledingstukken aan mijn arm heb hangen. Alles wat ik tegenkom en leuk vind, bekijk ik eerst goed en neem ik vervolgens mee. Ik struin de hele winkel door en na een tijdje kijk ik nog eens goed naar alle artikelen die ik meezeul. 

Vind ik ze echt nog zo leuk? Ga ik het wel dragen? En zoals heel vaak gaat bijna alles weer terug op het rek. Waarom? Ik weet het niet precies. Ik vind het vaak dan nog wel leuk, maar niet zoo leuk. Of ik bedenk mij dat het heel leuk is, maar eigenlijk helemaal niet bij mij past. Of het lijkt eigenlijk te veel op iets wat ik al heb dus heb ik dan wel echt nodig. Afijn, lekker bewust dus. Vervolgens ga ik de overgebleven stukken passen en ben ik streng: te klein is te klein, te groot is te groot en staat het wel?Miskopen komen zo, op hier en daar een foutje na, weinig voor. Deze manier van winkelen werkt voor mij en heeft mij heel veel geld gescheeld.

Oke, eerlijk zeggen!!…… Bij het opruimen van je kledingkast….vind je dan weleens iets met het prijskaartje er nog aan? En was je volledig vergeten dat je het gekocht had? Of was het je eigenlijk toch te klein, te groot of was het eigenlijk gewoon helemaal niks voor je maar het was nu eenmaal ’in’.

Volg je My Reports al via Facebook?

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply