Roze! Een trendkleur van 2017

Instagram

has returned invalid data.
My Reports

Roze is een kleur die je heel veel ziet op het moment. Van pastelroze tot hardroze, winkels hangen er vol mee. De kleur roze associeer je natuurlijk met lieflijk en meisjesachtig waardoor hij perfect is voor de lente en zomer. Ik draag veel zwart en jeans dus ik vind dit een hele fijne kleur om mee te combineren. Hieronder deel ik met jullie 3 outfits met een pink touch die van mij zo in mijn kledingkast mogen hangen!

Foto boven : José Chan
Inspiratiefoto’s: Pinterest

Trackback from your site.

You might also like

Comments

  • 7 x roze sneakers | My Reports

    Written on 28 april 2017

    […] is één van de trendkleuren van het moment, lees het hier! Niets leuker dan deze lieve, zoete kleur te verwerken in je sneakers. Geen zwarte, witte of […]

Leave a Reply