Prachtige telefoonhoesjes van BYBI!

Instagram

has returned invalid data.
BYBI

Als een kind zo blij met mijn nieuwe telefoonhoesje van BYBI! Ik heb eigenlijk altijd met een lelijk, doorzichtig en praktisch hoesje voor mijn mobiele telefoon in de rondte gelopen en dat vond ik wel prima. Sinds ik een telefoonhoesje van BYBI om mijn mobiel heb vraag ik mij serieus af waarom ik daar zolang mee heb gewacht. Een mooie case voor je telefoon is net zoiets als een zijden i.p.v een wollen sjaal bij je leren jasje, een mooie kleur nagellak i.p.v. een basecoat op je nagels of een paar opvallende oorbellen i.p.v standaard oorknopjes in je oren. En laten we wel wezen, je telefoon is een item dat je de hele dag met je meezeult en heel vaak in je handen hebt. Je mag dus best wat aandacht aan het uiterlijk besteden van je onmisbare ‘vriendje’. Behalve dat de hoesjes van dit mooie merk je look een upgrade geven is zo’n case ook nog heel erg praktisch. Het beschermt je telefoon tegen vallen en stoten door de hardcase en je kunt er pasjes en visitekaartjes in kwijt.

In de collecties van de BYBI cases staat het thema ‘I AM’ centraal. Door een mooi hoesje laat je toch een stukje van jouw persoonlijkheid zien. Of laat zien in welke mood je bent door één van de hardcases met pakkende quotes of opvallende prints.

Mijn hoesje draagt de naam Dazzling New York, is van echt leer en heeft de kleur metallic roze. Ik draag veel zwart en grijs dus hij past perfect bij mijn garderobe. Ik ben nog nooit in New York geweest en deze stad staat al heel lang met stip op nummer 1 op mijn citytrip wenslijstje. Naast New York zijn ook wereldsteden als Milaan, London en Parijs een inspiratiebron geweest voor de collectie van leather cases van BYBI. Mocht mijn lievelingsstad Barcelona in dit rijtje voor gaan komen dan sta ik als eerste in de rij 😉

Tip: Moederdag komt eraan dus kijk vooral even op de website van BYBI !

 

 

 

 

 

You might also like

Leave a Reply