Musthave! Make-Up Boek

Instagram Slider

  • Who is ready for summer?     summerready
  • Yep I guess for me its throwbackweekend
  • Al twee nachten slecht geslapen door de storm Sinds ik
  • Je bent redelijk koffieverslaafd als je om 2130 savonds bedenkt
Make-upboek

Ik heb altijd veel bewondering voor vrouwen die mooi zijn opgemaakt. Ik gebruik zelf heel weinig make-up. Water-proof mascara, soms een beetje oogpotlood, wat blush op mijn wangen en dat was het wel zo’n beetje. De reden dat ik er niet zoveel tijd aan besteed is alleen maar omdat ik the know-how niet heb.
Sinds ik het make-up boek van Xelly Cabau van Kasbergen in huis heb ben ik aan het experimenteren geslagen. Het is een superhandig boek met allerlei tips&tricks. Bepaalde looks, stap voor stap uitgelegd met foto’s. En er staan niet alleen tips in het boek over make-up maar ook over hoe jij je huid het beste kan verzorgen. Echt een heel fijn boek om in huis te hebben maar ook om cadeau te doen!

Wil je het boek bestellen klik dan op onderstaande link;

[bol_product_links block_id=”bol_56829a882c1c7_selected-products” products=”9200000040681577″ name=”Make-up” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

 

Gerelateerde artikelen…

Lip Fusion

Volume in een flesje.

 

Tea tree olie

Musthave! Tea tree olie

 

You might also like