Een momentje voor jezelf bij Vascobelo V-Bar

Instagram

has returned invalid data.
Carrotcake

Een beetje me-time inplannen vind ik lastig. Ondanks dat ik weet dat die tijd belangrijk voor je is, blijven het bij mij toch altijd een soort van even snel tussendoor momentjes waarbij je altijd onrust blijft voelen. Nu heb ik met mezelf de afspraak gemaakt dat als de jongste naar dansles is en ik 2 uur ‘over heb’ dat ik dan absoluut geen huishoudelijk werk mag doen. Verder moet ik het helemaal zelf weten, maar niet de badkamer even doen, de was wegstrijken of (zo gaat dat met een huis vol) er is altijd veel om op te ruimen. Nee, niks van dat, al het andere wel. Dus deze gedwongen tijd breng ik op ‘leuke’ wijze door zoals Netflixen, winkelen of mijn favoriete keuze; ergens lekkere koffie drinken. En laat Amsterdam nou vol zitten met de leukste koffiebarretjes. Ik ben ook van plan om ze allemaal met jullie te delen. En dan niet alleen de zogenaamde hotspots, maar de plekken waar ze gewoon heerlijke koffie hebben of lekker gebak of een fijne sfeer.

Zo kom ik graag bij Vascobelo V-bar in de Rijnstraat.
De sfeer bij Vascobelo V-bar zorgt ervoor dat je het gevoel hebt dat je in een gezellige huiskamer zit. Het is mooi ingericht, de leren stoelen zitten heerlijk en de bediening is behalve stijlvol gekleed ook erg vriendelijk. Ze hebben heerlijke gerechten op de menukaart. Ik bestel met grote regelmaat de carrotcake en de koffie is zalig. De perfecte plek voor een goed gesprek, een beetje op je telefoon pielen, iets lezen of suf voor je uit staren.

Vascobelo V-Bar, Rijnstraat 117, Amsterdam

Vascobelo

Vascobelo koffie

Vascobelo taart

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply