Last van een droge huid? Gebruik een serum!

Instagram

has returned invalid data.
Estee Lauder serum

Als 40-plusser (OMG!) moet ik zeggen dat huidverzorging wel echt belangrijk is. Je ziet bij wijze je huid veranderen terwijl je ernaar kijkt. Mijn huid oogt snel dof, droog en de lijntjes beginnen nu toch wel zichtbaar te worden. Dus een goed reinigingsritueel en smeerpraktijken staan bij mij dagelijks op het prioriteitenlijstje.

Een serum voor extra hydratatie

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet heel bekend ben met de producten op het gebied van huidverzorging. Ik was al ver in de twintig toen een schoonheidsspecialiste mij erop wees dat Nivea soft (…die grote witte pot) toch echt niet voldoende was om mijn huid dat te geven wat het nodig heeft. En pas toen ben ik braaf aan een dag-en nachtcrème begonnen. Omdat ik de laatste jaren steeds meer last kreeg van een enorme droge huid in de winter ben ik veel gaan experimenteren met crèmes die hydratatie beloofden. Verschillende soorten crèmes van nog meer verschillende merken hebben inmiddels de revue gepasseerd. De ultieme crème heb ik nog niet gevonden, maar waar ik ontzettend baat bij heb is een serum.Ik heb er al aardig wat geprobeerd en uiteraard wilde ik ook heel graag misschien wel één van de bekendste serums ter wereld uitproberen. De Night Advanced Repair van Estee Lauder.

In 2011 werden er 4,7 miljoen flesjes verkocht

Het serum zit in een donker potje en door middel van de handige pipet kun je er gemakkelijk mee doseren. Persoonlijk vind ik een pompje fijner omdat er dan helemaal geen zuurstof bij de substantie komt, maar de pipet werkt wel heel handig. Het serum smeert gemakkelijk uit en trekt vrij snel in.

Ik heb het nu een paar maanden geprobeerd. Vrijwel altijd 2x per dag en soms alleen s’avonds. Dat is uiteindelijk ook wel het belangrijkste moment omdat s’nachts is je huid aan het herstellen en vernieuwen is. Sinds ik het serum gebruik, merk ik dat ik de hele dag een goed gehydrateerde huid heb. Erg fijn! Het serum wordt eigenlijk verkocht met de belofte dat het huidveroudering tegengaat, maar bij mij hydrateert het juist heel goed dus eigenlijk sla ik twee vliegen in een klap.

Een serum is altijd wel aan de prijs, maar je doet er dan ook heel lang mee. Per keer gebruik je maar 2 a 3 druppels. De Night Advanced Repair serum is nu met korting verkrijgbaar voor €67,76.

(No Sponsor)

Estee Lauder

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply