Juliette pour Romeo

Instagram

has returned invalid data.
Juliette pour Romeo

Good old memories bij Juliette pour Romeo! In de tijd dat de strakke broeken van Tark, de übersexy body’s van Antiflirt en de kleding van Goddess mijn garderobe domineerden was ik vaste klant bij Juliette pour Romeo! Het kleine winkeltje in de Leidsestraat in Amsterdam had het allemaal in huis en er was vrijwel geen jonge vrouw om mij heen die de winkel niet kende.Te vaak heb ik achterin de winkel in een paskamer mij in een T1 gewurmd en getwijfeld welke kleur body ik nu weer zou aanschaffen. Ik heb ze trouwens jarenlang bewaard want het was allemaal van uitstekende kwaliteit, zonde om weg te doen. Ik liep laatst langs de winkel (helaas hangt het schattige luifeltje niet meer boven het raam) en moest gewoon even naar binnen. De eigenaresse van de winkel heeft nog steeds een uitstekende smaak. De winkel hangt vol met mooie merken. De meesten daarvan zijn georiënteerd op de hippe Ibiza stijl, maar ook de fijne collectie van Reinders hangt in de rekken. Binnenkort zal het merk Goddess zijn comeback maken bij Juliette pour Romeo. Het is zeker de moeite waard om snel weer eens binnen te lopen…al is het alleen uit sentiment.

Juliette pour Romeo, Leidsestraat 28, Amsterdam

You might also like

Leave a Reply