Indisch eten bij Mama Makan

Instagram

has returned invalid data.
Mama Makan

Indisch eten vind ik heerlijk en ik maak het dan ook graag. Maar, helemaal als ik wat uitgebreider kook, ik kan er nooit echt van genieten. Als ik een tijdje boven de pannen heb gehangen en uiteindelijk iedereen zit te smullen van het eten, eet ik het liefst iets van een patatje. Met een kroket. Van Indisch eten kan ik pas echt genieten als een ander het voor mij maakt. En laat vorig jaar nou in Amsterdam een nieuw Indisch restaurant zijn geopend. Je begrijpt, daar moest ik heen.

Mama Makan zit in het prachtige nieuwe Hyatt Regency Hotel in de Sarphatistraat. Waar je bij een Indisch restaurant meer een soort eethuis verwacht zit je hier juist op chique. I like! Het interieur is strak en modern, maar wel heel gezellig. We worden uiterst vriendelijk ontvangen en ondanks dat we niet gereserveerd hebben wordt er een plekje vrij gemaakt. Een blik op de menukaart en ik besef dat ik een probleem heb. Allemaal heerlijke traditionele gerechten, soms in een modern jasje, waar ik absoluut niet uit kan kiezen. Gelukkig hebben ze ook een rijsttafel op het menu staan die ik manlief dan ook graag opdring. Anders dan normaal bij een rijsttafel worden nu niet alle gerechten tegelijk op tafel gezet, maar krijg je de gerechten in 4-gangen. Bij elke gang is het weer een verrassing wat je krijgt en de gerechten zijn heerlijk, veel, maar heerlijk. Puck koos in eerste instantie van het kindermenu de kipnuggets met patat, maar was uiteindelijk heerlijk aan het mee-eten van de niet te pittige gerechten. Leuke touch van Mama Makan is het Delfts Blauw servies. Ik kom hier zeker terug want ik heb genoten!

www.mamamakan.com

Mama Makan

Mama Makan

Volg je My Reports ook al via Facebook?

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply