Heb jij last van jouw hormonen?

Instagram

did not return a 200.
Voedingskompas

We kunnen wel stellen dat er genoeg boeken te krijgen zijn over voeding, diëten en alles wat je ervoor moet doen en moet laten om fit en gezond door het leven te gaan.
Ik ben dol op dit soort boeken, maar soms zie ik door de boeken het juiste voedingspatroon niet meer. Soms valt je oog op een boek en dan niet door herkenning door de marketingmachine die hierachter zit, maar gewoon omdat er iets is aan de cover wat je meteen aanspreekt. Dat had ik met Het Energieke Vrouwen Voedings Kompas van Marjolein Dubbers. Het eerste wat ik zag was het woord ‘hormonen’. Hormonen en ik hebben geen goed huwelijk. We botsen veel te veel en ik tast vaak in de duisternis over hoe ik hier het beste mee om kan gaan. Hormonen staan centraal in dit inspirerende boek. Het schijnt dat stoffen in onze voedingsmiddelen nogal wat invloed kunnen hebben op onze hormoonhuishouding. En als je hormonen niet in balans zijn, tja, nou dan weet je het wel. 😉 Er staan ook recepten in en heel veel tips maar dit boek is met name echt reuze informatief! En je weet wat ze zeggen…kennis is macht dus ik ga dit boek goed doorspitten. Wie weet kunnen mijn hormonen en ik weer op een dag vriendjes zijn.

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply