Healthy lifestyle tips of Maaike!

Instagram

has returned invalid data.
My Reports

Ik denk dat het belangrijk is om een gezonde leefstijl na te streven en ben daarom altijd bewust aan het eten en sporten. Behalve dat dat een gunstig effect heeft op mijn gewicht, heeft het ook voordelen voor mijn energiepeil, hooikoortsklachten en huid. Hier 3 tips die voor mij goed werken.

1. Hoe groter je bord hoe meer je de neiging hebt om teveel op te scheppen. Dus eet van een ontbijtbord en schep maar 1x op. Probeer het niet naar binnen te schrokken, goed kauwen en geniet van je eten. Nog trek na 1x opscheppen? Wacht dan nog even voordat je aan een 2de bord begint…je zal zien dat het gevoel van trek weggaat. Je hersenen hadden gewoon nog niet verwerkt dat je gegeten had.

2. Stop met overmatig snoepen. En dan bedoel ik koekjes, snoepjes, ijsjes, gebak etc. Snoep het liefst helemaal niet maar als je het dan toch doet maak dan een gezondere keuze. Dus een raketje ipv een magnum. Twee blokjes pure chocolade ipv een reep melkchocolade met rozijnen. Jezelf af en toe iets gunnen maakt dat je een gezonde leefstijl makkelijk volhoudt.

3. Wegen en meten, ik heb er niet zoveel mee. Uiteindelijk zijn dit maar cijfertjes. Je moet tevreden zijn met wat je in de spiegel ziet. Dus trek je bikini aan en neem een selfie voor de spiegel. Neem na een paar weken nog een foto met dezelfde bikini. Zie het verschil! Dit kan enorm motiverend werken want je ziet waar je het voor doet.

A healthy lifestyle makes you feel and see the difference!

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply