Eight hour cream van Elizabeth Arden

Instagram

has returned invalid data.
Elizabeth Arden eight hour cream

Als veertigplusser ben ik altijd op zoek naar fijne beauty producten. Lekkere creme’s, serums en lotions, ik probeer veel uit. Maar ik heb ook producten in mijn toilettas die ik echt al jaren gebruik.

De eight hour cream van Elizabeth Arden gebruik ik al jaren zeer regelmatig om even mijn gezicht, handen en voeten een lekkere oppepper te geven. De eight hour cream (het is eigenlijk meer een soort zalf) gebruik ik tijdens een avondje op de bank of voor het slapen. Na een paar uurtjes is alles lekker zacht. Heerlijk! Ik gebruik het niet vaak overdag omdat, dat kan misschien een klein nadeel van de cream zijn, het ruikt sterk en een beetje naar een medicijn of kruidig. Maar ik vind dat meevallen en daarbij werkt de cream bij mij superfijn.

Ook smeer ik een lekkere laag van de eight hour cream op mijn gezicht voordat ik ga vliegen. Wist je dat je huid door vliegen het flink te verduren krijgt? De behoorlijke droge lucht in een hoge druk cabine is allesbehalve goed voor je huid. Dus flink hydrateren voor, tijdens en na een vlucht is zeker een aanrader.

#nosponsor

You might also like

Leave a Reply