Doet bindweefselmassage pijn?

Instagram

did not return a 200.
Bindweefselmassage

Bindweefselmassage schijnt naast de juiste voeding en regelmatig bewegen een goede ondersteuning te zijn om cellulite tegen te gaan. De massage zorgt voor een goede doorbloeding van de huid, geeft de huidstofwisseling een flinke boost en zorgt voor de aanmaak van collageen. Ontzettend veel vrouwen krijgen in meer of in mindere mate last van cellulite en ook ik heb er last van. Helaas gaat de oh zo gehate sinaasappelhuid niet zomaar weg. Ik geloof zeker dat een goede voeding en veel bewegen invloed kan hebben op je huid. En dat denk ik ook van bindweefselmassage.

Via social media kwam ik bij Bodyfix terecht. Veel bn-ers zweren bij deze salon in Amsterdam-Zuid. Op het Instagram account van Bodyfix zie je veelbelovende voor- en nafoto’s. Een afspraak was vrij snel gemaakt en nieuwsgierig lag ik een paar weken later op de behandeltafel. Na doorgesproken te hebben wat precies ‘mijn probleem’ is en wat ik graag wil bereiken pakte de lieve dame er wat olie bij en begon….en ik kan je zeggen….het is niet bepaald een ontspannende massage. Je benen en billen worden behoorlijk stevig onder handen genomen. Er wordt flink gekneed, geduwd en gerold. En ik weet niet zo goed hoe ik het uit moet leggen, maar het lijkt wel alsof ze tegen de richting in masseert. Op sommige plekken kan ik de massage wat beter hebben dan op andere plekken. Daar zijn de onderhuidse verklevingen waarschijnlijk wat minder. Dus met de tussenpozen dat het minder gevoelig is, is het wel uit te houden. De masseuse is ontzettend lief en probeert mij af te leiden met een gezellig praatje. Maar toch, het is af en toe echt wel pijnlijk. En voor mij is dat het moment dat de grote zuignap (ik had al een keer over cellulitecups geschreven) de hoek om kijkt kijken. Deze wordt op de huid vacuüm gezogen en daarna flink heen en weer bewogen…auw! De dagen na de massage heb ik allemaal pijnlijke plekken op mijn benen en op sommige plekken lijkt het zelfs blauw te zijn.

Maar wie mooi wil zijn……al na de eerste behandeling heb ik het idee dat mijn huid er veel beter uitziet. En na een paar behandelingen heb ik zelfs het idee dat mijn benen er strakker van worden. (Achteraf heel jammer dat ik de omvang niet voor de eerste behandeling heb opgemeten)

DIM-tabletten tegen cellulite, lees het hier!

Naast mijn benen en billen heb ik inmiddels ook een paar keer de bindweefselmassage voor het gezicht ondergaan. En ook in je gezicht wordt er flink geduwd, gerold en geknepen. Na de eerste keer had ik het gevoel alsof ik een bokswedstrijd had gespeeld en ik in mijn gezicht was geslagen. Ik was flink rood aangelopen, had een beurs gevoel en ik moest er echt even van bijkomen. Maar de tweede keer was het al een stuk minder gevoelig. Na de massages heb je een hele fijne glow op je gezicht, ik neem na de behandelingen zelfs niet meer de moeite om make-up op te doen.

Het meest effectief zijn de massages als je ze in kuurvorm doet dus ik heb nog wel wat massages te gaan. Ik ben heel erg benieuwd hoe mijn huid er dan uitziet. Als ik heel eerlijk ben sta ik niet heel erg te trappelen om op de behandeltafel te gaan liggen, maar ik loop altijd met een heel tevreden gevoel de deur weer uit want ik merk duidelijk een positieve verandering van mijn huid. Bindweefselmassages zijn voor mij absoluut een blijvertje.

#nosponsor

Bodyfix, Legmeerplein 7, Amsterdam

Volg je My Reports al via Facebook?

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply