Contact

Instagram

did not return a 200.

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2267″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]My Reports is een persoonlijke lifestyle blog die zich inzet om te informeren over hotspots, fashion, beauty, food, health en lifestyle. Hiermee richt My Reports zich primair op de commerciële doelgroep 35 + met een sterke nadruk op vrouwen.

Een artikel is alleen gesponsord indien duidelijk vermeld.

 

Samenwerking
Denkt u dat uw bedrijf of product bij de doelgroep van My Reports past en heeft u interesse in een samenwerking neemt u dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Pers
Wilt u ons uitnodigen voor een opening, evenement of voor de gezelligheid dan zien wij uw uitnodiging graag tegemoet via de mail.

Disclaimer
Alle artikelen en foto’s op My Reports zijn eigendom van My Reports, tenzij anders vermeld. Beiden mogen (na schriftelijke toestemming) door u gebruikt worden, echter altijd met een vermelding en verwijzing naar deze website. Ondanks de aandacht en zorg die wordt besteedt aan de artikelen is My Reports niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Privacyverklaring

Wij vinden uw privacy heel belangrijk. Wilt u graag wat meer informatie. In ons privacybeleid lichten wij het verder toe. Mocht u hier nog vragen over hebben dan horen wij dat graag van u.

Contactgegevens :

Mail        : info@myreports.nl

My Reports staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1352″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply