Botox en/of fillers. Ja of nee?

Instagram

has returned invalid data.
My Reports

Als ik eerlijk ben heb ik zeker met de gedachte gespeeld en denk ik af en toe nog steeds; “ Goh, zou wel even lekker zijn om de boel glad te strijken. De laatste tijd merk ik dat mijn huid slapper begint te worden en heb ik soms na een nacht meerdere kreukels in mijn gezicht die na een uurtje nog niet terug gevouwen zijn. Tja…ik ben nu eenmaal de veertig gepasseerd dus je kan verwachten dat de zwaartekracht op een geven moment zijn werk gaat doen.

Het resultaat van een botox en/of fillerbehandeling klinkt natuurlijk wel ideaal. Lachrimpeltjes, fronsrimpels en diepe lijnen langs de mond verdwijnen na zo’n behandeling als sneeuw voor de zon. En ik heb het idee dat er veel vrouwen zijn die niet vies zijn van een prikje hier en daar.

Ik heb het internet afgespeurd naar het hele botox-gebeuren. Wat is nou het verschil tussen botox en fillers? Wat doet het precies? Wat is eigenlijk een zone? (wist ik echt niet) Ook naar misschien wel het allerbelangrijkste: Wat kan er allemaal misgaan? En uiteraard wat het dan ongeveer gaat kosten als ik dat goedje in mijn gezicht laat spuiten. Voor een zone botox ben je rond de €150 kwijt. Heel veel geld natuurlijk, maar (ik weet niet waarom) ik dacht dat een behandeling honderden euro’s zou kosten. Fillers zijn daarentegen wel een stuk duurder. Maar goed, botox en/of fillers, het is wel iets wat je bij moet houden dus op termijn is het sowieso een behoorlijk kostenplaatje. Daarbij zeggen ze ook dat als je eenmaal begint je grenzen steeds verder gaan liggen. Zo van …als je er dan toch ligt spuit hier en daar dan ook maar…

Maar stiekem vind ik het allemaal toch een beetje eng. Een beetje boel, dus ik ben nog steeds op zoek naar lekkere crème’s en serums om mijn gezicht een beetje op te peppen. Maar…eerlijk is eerlijk….nieuwsgierig ben ik wel…

Heb jij ervaring met botox en/of filters? Vertel!

You might also like

Leave a Reply