Blij met de producten van Yoni

Instagram

has returned invalid data.
Yoni Care

Ken jij de producten van Yoni al? Superfijn dat dit merk in de supermarkt en drogist te koop is. Het maandverband en de tampons van Yoni zijn van 100% biologisch katoen en het is niet gebleekt. Ik heb eerder een artikel geschreven over de nogal dubieuze ingrediënten van tampons en maandverband van de reguliere merken. (niet gelezen? klik hier) Die informatie heeft mij nogal aan het denken gezet en ik heb eigenlijk geen ‘gewone’ tampon meer aangeraakt. Het zou toch een beetje gek zijn om veel met gezonde voeding bezig te zijn en goed op te letten wat je allemaal op je huid smeert, maar wel in je niet favoriete tijd van de maand chemicaliën in één van je meest absorberende delen van je lichaam te brengen, toch? Kortom, ik ben happy met Yoni.

Dit is geen gesponsord artikel, ik ben gewoon blij dat het bestaat. 🙂

Trackback from your site.

You might also like

Comments

 • stella

  Written on 28 april 2017

  ik ben ook superblij met dit merk! Je hebt ook de organi cup maar dat gaat mij dan weer een stapje te ver.
  Perfecte oplossing zo!

 • Maaike

  Written on 28 april 2017

  Ik had even gegoogeld op die cup, ook wel interessant, maar ik sta ook niet echt sta te trappelen. 😉

Leave a Reply