Bikini kopen? Hier wat tips!

Instagram

has returned invalid data.
Bikini My Reports

Bikini shoppen! Voor de meesten een verschrikking, maar ja….je zal wel moeten. De winkels beginnen zich te vullen met het vaak minst favoriet kledingstuk van de vrouw. Dus wacht niet te lang met het kopen van een nieuwe bikini, nu heb je nog volop keuze.

1. Trek iets makkelijks aan! Liefst een joggingpak-achtig iets, dat heb je zo aan en uit. En vermijd een iets te strak zittende bh zodat je in het horrorlicht van de paskamer niet overal afdrukken op je huid hebt lopen.

2. Shop je bikini bij voorkeur voor de lunch! De meeste vrouwen zijn niet heel happy als ze in hun bikini voor de spiegel staan omdat ze altijd vinden dat het wel allemaal wel wat strakker mag en dat er wel wat kilootjes af mogen. Een wat opgezwollen buikje door dat lekkere broodje en grote mok koffie verkeerd maakt je stemming er niet beter op.

3. Een scheerbeurt vooraf is geen overbodige luxe. Ziet het er allemaal wat netter uit!

4. De maat van je bikini is alleen maar een richtlijn, elke bikini zit anders. Neem voor het broekje en topje ook een maat groter en kleiner mee naar de paskamer. Dan hoef je niet heen en weer te lopen.

5. Wees kritisch over de pasvorm. Snijd het broekje of topje niet in je huid? Lubbert het broekje niet bij je billen? Kun je er goed in bewegen? Doet de bikini in zijn geheel wat voor je? Kortom, wees eerlijk tegen jezelf. Dat je erin past wil nog niet zeggen dat het je maat is.

Tips voor de juiste bikini:

Buikje – kies voor een tankini of een hoog broekje.
Kleine borsten – een triangel topje of push up topje doen je borsten groter lijken.
Grote borsten – zorg voor een topje met beugel en stevige banden.
Brede heupen – een broekje met touwtjes aan de zijkant doen je heupen minder breed
lijken.
Korte benen – kies voor een hoog opgesneden broekje.

Vind je een bikini echt helemaal niks? Tegenwoordig zijn er hele leuke en sexy badpakken te koop.

 

 

 

 

You might also like