Bestrijd cellulite van binnenuit!

Instagram

did not return a 200.
dim tabletten

Ik ben er altijd voor in om iets nieuws uit te proberen. Helemaal als het een pilletje is waarvan ze zeggen dat helpt om je cellulite  (sinaasappelhuid) te bestrijden. Kom maar door!

Cellulite heeft meerdere oorzaken, zoals een te hoog vetpercentage, aanleg, slecht slapen, roken en te weinig beweging. Maar een belangrijke veroorzaker is een verkeerde balans van de hormonen oestrogeen en testosteron. Als er teveel oestrogeen in je lichaam zit ten opzichte van testosteron kan er cellulite ontstaan.

Ik heb gelezen dat DIM-tabletten hierbij kunnen helpen. De DIM-tabletten bevatten diindolylmethaan, een natuurlijke stof die wordt gewonnen uit kruisbloemige groenten zoals broccoli en bloemkool. Deze werkzame stof helpen je hormonen weer in balans te brengen door je lever te stimuleren om het oestrogeen in je lichaam te verwerken. De overtollige vrouwelijke hormonen zullen worden afgevoerd uit het lichaam. Zo kan er geen oestrogeen-dominantie ontstaan wat cellulite kan veroorzaken.

Naast dat je goed moet letten op wat je eet, aan krachttraining kan doen en stress vermijden lijkt het mij een goede aanvulling op de strijd tegen cellulite. Ik ga het uitproberen.

Je kan ook cellulite cups gebruiken om je cellulite te bestrijden. Lees er hier alles over!

p.s. Dit is geen gesponsord artikel!

Bron: kruidje-gezond.eu

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply