About

Instagram

has returned invalid data.

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2855″ img_size=”Full” alignment=”center”][vc_single_image image=”2855″ img_size=”full” alignment=”center”][vc_column_text]Welkom !

Ook het gevoel dat iedereen een fantastisch en dynamisch leven heeft? Dat jij alleen maar druk bent met werken en/of gezin en dat er heel veel aan je voorbij gaat?

Ik wel! Wat is er de afgelopen jaren toch met mij gebeurd? Ik was toch best hip, of in ieder geval op de hoogte.

Modegrillen zijn haast niet meer bij te benen, volgens mij loop ik altijd een beetje achter de feiten aan. Hotspots ken ik niet meer, wanneer ik uit eten ga met een vriendin is de vraag vooraf vaak; “Waar gaan we heen?”, om het vervolgens echt niet te weten. Te vaak zie ik foto’s van mensen in magazines waar ik het bestaan niet van kende en ‘ de blockbusters ‘ kijk ik op televisie omdat ik altijd te laat ben voor de bioscoopversie. Tja, waarschijnlijk komt het omdat ik zelf onderaan mijn eigen to-do-lijstje sta.

Omdat ik soms het gevoel heb dat ik onder een steen leef ben ik op zoek gegaan….op zoek naar alle nieuwtjes op het gebied van fashion & food, hotspots & beauty, health & other stuff.

In plaats van al mijn screenshots voor mijzelf te bewaren heb ik besloten al mijn bevindingen te delen; met als resultaat een blog! Nieuwtjes en feitjes maar vooral de dingen die ik zelf ontzettend leuk vind allen samengesteld door een moeder van drie heerlijke kinderen die haar full-time in beslag nemen. Want naast die moeder ben ik toch ook gewoon een vrouw van 40 die graag op de hoogte is, zodat ze het gevoel heeft er nog een klein beetje bij te horen.

Volg My Reports ook op Facebook en Instagram![/vc_column_text][vc_single_image image=”1953″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]