5 dingen die mijn kinderen altijd vergeten!

Instagram

has returned invalid data.
5 dingen die mijn kinderen vergeten

Nu had ik al eerder mijn tekortkomingen als moeder opgeschreven in het artikel 5 dingen die ik als moeder altijd vergeet…Maar eigenlijk kunnen mijn kinderen er ook wat van. Af en toe voel ik mij echt zo’n grammofoonplaat die blijft hangen. Herhalen, herhalen, herhalen…Er zal vast een hele goede reden voor zijn dat ze bepaalde afspraken/regels/gewenst gedrag niet in hun kinderbrein opslaan, maar dat wil nog niet zeggen dat het af en toe echt behoorlijk irritant kan zijn. 

1. Wanneer het toiletpapier op is, mag er een nieuwe rol op de houder.

2. Vieze was kan ook in de wasmand in plaats van ernaast.

3. Voor lege verpakkingen hebben we een vuilnisbak.

4. Spullen die op de trap liggen mogen naar boven. Ja, ook de spullen van een ander.

5. Wanneer je geen televisie meer wilt kijken, kun je hem uitdoen.

6. Het kookeiland is geen uitstalplek voor je spullen.

7. Jassen mogen aan de kapstok.

8. Zachtjes lopen op de trap alsjeblieft!

Oh ja, ik zou er maar 5 noemen….

 

Leuk als je My Reports ook via Facebook volgt!

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply