3 Tips om jou aan het sporten te krijgen…. (en dat je het volhoudt)!

Instagram

has returned invalid data.

Ik heb lang in een sportclub gewerkt en vaak zag ik daar ongemotiveerde leden rondlopen. Zij moesten zichzelf met veel tegenzin de fitnessruimte in slepen om vervolgens halfbakken hun schema af te werken. Vervolgens waren zij blij dat ze in ieder geval die week 1x  waren geweest. Allemaal onder het mom van ‘het moet’!Maar als je wil afvallen of strakker wil worden zul je toch echt wat meer moeten doen. Dus probeer wat minder te eten, (let op je tussendoortjes 5-healthy-snacks-to-go) en ga meer bewegen. Minimaal 2x per week!

  1. Zoek een partner in crime! Dan heb je een stok achter de deur. Daarbij is het natuurlijk veel gezelliger om samen te sporten. Daarna kun je een kopje thee of shake drinken en bijkletsen.
  2. Als je fitness niet leuk vindt doe het dan in vredesnaam niet! Doe iets wat je leuk vindt. Er is zo ontzettend veel te doen. Boxen, zwemmen, crossfittraining, pilates, hardlopen, noem maar op. Er is echt wel iets te vinden wat bij jou past en waar je dus met plezier heengaat.
  3. Als je er moeite mee hebt om jezelf aan ‘het werk’ te houden kies dan voor een sport in lesvorm. Dan word je een uur begeleid en dan moet je wel! Succes en veel sportplezier!

You might also like