3 dingen die ik niet begrijp #2

Instagram

has returned invalid data.
3 dingen die ik niet begrijp

Ben ik nou zo traag van begrip?
Expeditie Robinson en Wie is de Mol? zijn twee van de weinige programma’s die ik nog op televisie kijk. En het is waarschijnlijk iets met mijn geheugen, maar tijdens het uitleggen van de opdrachten begrijp ik al snel niet meer wat de deelnemers nou precies moeten doen. Pas bij het kijken van de opdracht begrijp ik hoe het in elkaar steekt. Ligt het nou aan mij of…..?
Met z’n allen op een dun balkje in de zee staan en wie het langst blijft staan wint, kijk, dat snap ik! Om het voor mijzelf goed te praten denk ik altijd maar dat wij de televisie-uitleg krijgen en dat de deelnemers op een andere moment een wat uitgebreidere uitleg krijgen.

Daarom loop ik nooit met een geföhnde coupe.
Ik kan serieus echt niet föhnen, Ja, een beetje droog föhnen lukt wel nog wel, maar zodra er een ronde borstel en spiegel de hoek om komen kijken raak ik de weg totaal kwijt. In de ene hand de föhn, de andere hand de borstel, nu wil je dat de lok naar binnen draait en je je kijkt naar je spiegelbeeld. Naaaa….hoe dan??! Het vergt zoveel concentratie om dit voor elkaar te krijgen en uiteindelijk zoveel tijd. Dus ik föhn mijn haar eigenlijk nooit. Dit is trouwens hetzelfde met een krultang, net zo’n kansloos verhaal.

Ik besteed geen minuut langer dan nodig aan boodschappen doen (in de Albert Heijn).
Geen zelfscan:
Je pakt het product uit het schap en legt het in je kar.
Je pakt het product uit je kar en legt het op de band bij de kassa.
Alle producten stop je in je boodschappentas.
Je pakt de producten thuis weer uit je tas.

Zelfscan:
Je pakt het product uit het schap en stopt het in je tas.
Je pakt de producten thuis weer uit je tas.

En toch zie ik nog lange rijen bij de kassa? Maar waarom dan?

3 dingen die ik niet begrijp #1 lees je hier!

Volg je My Reports al via Facebook?

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply