Warm in mijn teddy coat!

Instagram Slider

  • Het was even stil op mijn social media Ik heb
  • Nooit eerder gehad maar keek nu echt uit naar het
  • Ik heb een blog geschreven over de hormonen in mijn
  • Zo dankbaar voor alle lieve reacties op mijn vorige post
Teddycoat

Oké, ik geef toe, toen ik deze teddy-jas uit de doos pakte dacht ik wel; “Oef.. dat is wel heel veel jas”. En eenmaal voor de spiegel bleef er wel heel weinig van mijn 1.65 over. Maar deze op de Max Mara geïnspireerde teddy-jas is helemaal ‘in’. De jas is er in allerlei variaties, kort, lang, stoer, klassiek en meestal in verschillende bruin-tinten. In tegenstelling tot de Max Mara versie zijn de teddy-jassen goed te betalen. Deze winter moest en zou de teddy-jas in mijn kast komen te hangen. Want ik loop in de winter toch echt als ieder ander normaal mens volledig aangekleed over straat, maar ik heb het dan nog steeds koud. Maar dan ook heel, heel koud! Zo koud dat ik eigenlijk niet naar buiten wil. Nu ben ik dan ook echt een koukleum want in de zomer heb ik het ook snel fris, maar de herfst- winterperiode is voor mij echt een crime. En hoe je het ook wend of keert, de meeste dure parka-achtige-met-bontkraag winterjassen kunnen qua warmte echt niet op tegen het teddy-vachtje. Inmiddels is de winter echt aangebroken, heeft het zelfs gesneeuwd en ik kan je vertellen, ik heb het heerlijk warm in mijn berenvel. Eerlijk waar! In deze jas heb ik totaal geen last van de kou.Ik heb er ook maar meteen één voor mini-me aangeschaft.

Mijn jas H&M
Haar jas Zara

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply