Pause conscious pop-up store

Instagram Slider

  • Het was even stil op mijn social media Ik heb
  • Ik heb een blog geschreven over de hormonen in mijn
  • Genieten van het weekend gaat zeker lukken met dit prachtige
  • Zo dankbaar voor alle lieve reacties op mijn vorige post
Pause

De Merkenwinkel in Amsterdam is tijdelijk omgebouwd tot de Pause conscious pop-up store.
Pause is een bijzonder initiatief die verscheidene merken de gelegenheid biedt om hun duurzame producten aan het publiek te laten zien. Breng een bezoekje aan deze winkel en laat je verrassen door de producten van de designers met hun inspirerende verhaal. Gun jezelf een moment van bewustwording! 

Pause pop-up store is tot zondag 28 februari te vinden in De Merkenwinkel. Voor evenementen en workshops voor de komende dagen, klik op de link hieronder; https://www.facebook.com/events/1560793717575102/

Pause conscious pop-up store, De Merkenwinkel, Gerard Doustraat 76, Amsterdam

You might also like