Hoe draag je de ‘leopard print’?

Instagram Slider

  • Het was even stil op mijn social media Ik heb
  • Zo dankbaar voor alle lieve reacties op mijn vorige post
  • Ik heb een blog geschreven over de hormonen in mijn
  • Genieten van het weekend gaat zeker lukken met dit prachtige
Leopard

Sjaal Bijenkorf  Blouse Dept  Jas Expresso  Legging H&M  Clutch Karen Millen

De leopard print is een print die altijd weer terugkomt in het straatbeeld. En zolang je jezelf niet helemaal van top tot teen in het printje kleedt is er niks ordinairs of Nel Veerkamperig aan. Je komt juist heel stijlvol en modebewust voor de dag. Ik vind de leopard print op zijn best als je hem met 1 item in je outfit verwerkt.Verder combineer je hem met rustige kleuren. Een felle kleur kan ook maar zorg er dan wel voor dat dat een effen kleur is. Vind je de leopard print op zich wel leuk maar een beetje too much…laat de print dan terugkomen in je accessoires.

leopard clutch pinterest

leopard jas pinterest

leopardriem pinterest

leopard flats pinterest

leopard sjaal pinterest

Bron foto’s : Pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply