Herinner jij je oude speelgoed nog?

Instagram Slider

  • Nooit eerder gehad maar keek nu echt uit naar het
  • Het was even stil op mijn social media Ik heb
  • Ik heb een blog geschreven over de hormonen in mijn
  • Zo dankbaar voor alle lieve reacties op mijn vorige post
oude foto

Te leuk om af en toe even terug te gaan in de tijd! Ik ben van bouwjaar 1976 en ik heb veel herinneringen aan mijn speelgoed. Als ik zie hoe mijn kinderen verknocht zijn aan hun mobiele telefoon vraag ik mij af of zij later ook zulke herinneringen hebben.Pinterest is echt een geweldig medium om dit soort dingen op te zoeken. Hier een kleine selectie van wat ik allemaal heb kunnen vinden. Zit er iets bij waar jij ook mee gespeeld hebt?

Poppers

Nintendo

loco

Smurfensnot

Rolschaatsen

Etui

Poppels

Monchici

Kijker

Rups

Poesie album

Modewijzer

Alle afbeeldingen komen van Pinterest. Als je op de afbeelding klikt dan kom je op de website waar de foto vandaan komt!

Trackback from your site.

You might also like

Leave a Reply