Flagshipstore H&M in Amsterdam

Instagram Slider

  • Genieten van het weekend gaat zeker lukken met dit prachtige
  • Ik heb een blog geschreven over de hormonen in mijn
  • Zo dankbaar voor alle lieve reacties op mijn vorige post
  • Het was even stil op mijn social media Ik heb
H&M

Ook al vind ik dat er een beetje veel H & M winkels zijn in onze hoofdstad, de nieuwe flagshipstore van de Zweedse modeketen is absoluut een bezoekje waard. De nieuwe locatie is het karakteristieke monumentale pand waar voorheen het warenhuis Maison de Bonneterie gehuisvest was.  De populaire modeketen heeft tijdens de grondige verbouwing de prachtige glas-in-loodkoepel, de bekende lampen en het chique trappenhuis behouden waardoor de winkel nog steeds een luxe uitstraling heeft. Een H & M warenhuis met maar liefst 6 verdiepingen waar alle collecties te vinden zijn!

H & M, Rokin 140, Amsterdam

 

Gerelateerde artikelen…

Chelsea boots

Trend report! Chelsea boots

 

sjaal

Trend report! De sjaal

 

You might also like