Contact

Barcelona

My Reports is een persoonlijke lifestyle blog die zich inzet om te informeren over hotspots, fashion, beauty, food, health en lifestyle. Hiermee richt My Reports zich primair op de commerciële doelgroep 35 + met een sterke nadruk op vrouwen.

Samenwerking
Denkt u dat uw bedrijf of product bij de doelgroep van My Reports past en heeft u interesse in een samenwerking neemt u dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Pers
Wilt u ons uitnodigen voor een opening, evenement of voor de gezelligheid dan zien wij uw uitnodiging graag tegemoet via de mail.

Adverteren
Een advertentie plaatsen op My Reports behoort tot de mogelijkheden. Echter uw bedrijf of product moet bij de lezers van My Reports passen. Voor meer informatie zien wij uw mail graag tegemoet.

Disclaimer
Alle artikelen en foto’s op My Reports zijn eigendom van My Reports, tenzij anders vermeld. Beiden mogen (na schriftelijke toestemming) door u gebruikt worden, echter altijd met een vermelding en verwijzing naar deze website. Ondanks de aandacht en zorg die wordt besteedt aan de artikelen is My Reports niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar verwezen wordt.

Een artikel is alleen gesponsord indien duidelijk vermeld.

 

Contactgegevens :

Mail        : info@myreports.nl
Telefoon : 06-43041971
Adres     : Alfred Nobelstraat 51 1111 KN Diemen
My Reports staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Leave a Reply